Metropolitan Opera, New York

Metropolitan Opera House i New York City är välkänd över hela världen. Metropolitan Opera (även känd som The Met) ligger vid Lincoln Center for the Performing Arts. Boka dina biljetter till den världsberömda Metropolitan Opera House här!

 

Metropolitan Opera, New York
 
Sortera efter
Topp 10
Pris
Betyg
A-Ö
Don Giovanni

Don Giovanni

Don Giovanni är baserad på legenderna om Don Juan, en fiktiv libertin och förförare. Operan är komponerad av Mozart och anses vara ett riktigt mästerverk. Boka dina biljetter här!

Från 944 kr
L'Amour de Loin

L'Amour de Loin

L'Amour de Loin, komponerad av Kaija Saariaho, är baserad på en song från 1100-talet av den franske prinsen Jaufré Rudel. Boka dina biljetter till denna populära opera online!

Från 1144 kr
Aida

Aida

Aida är storslagen opera när den är som bäst: det forntida Egyptens prakt är åter på Met scenen i New York. Här kan du köpa dina biljetter till storsäljaren Aida!

Från 944 kr
La Boheme

La Boheme

Med en historia som handlar om parisbohemen under 1840-talet, La Bohème av Puccini, är en av de mest spelade operorna.

Från 944 kr
Fidelio

Fidelio

Fidelio är en kärlekshistoria om personlig uppoffring och hjältemod. Operan är komponerad av Beethoven och spelar på Metropolitan i New York. Boka dina biljetter här!

Från 1144 kr
Werther

Werther

Massenets Werther, baserat på Goethes tragedi Den unge Werthers lidanden, spelar nu på Metropolitan i New York. Boka dina biljetter här!

Från 944 kr
Il Barbiere di Siviglia

Il Barbiere di Siviglia

Il Barbiere di Siviglia (Barberaren i Sevilla) är en opera i två akter av Gioachino Rossini. Du kan nu uppleva detta fantastiska verk på Metropolitan i New York. Boka dina biljetter här!

Från 944 kr
Romeo et Juliette

Romeo et Juliette

Den tidlösa klassikern Romeo et Juliette spelar på Metropolitan i New York. Gounods tolkning är trogen Shakespeares orginaltext och Met-produktionen står ut med sin vackra miljö och kostymer.

Från 1144 kr
La Traviata

La Traviata

Operan La Traviata är en orginalproduktion från festspelen i Salzburg och en av de mest spelade operorna i världen just nu! Spelas på Metropolitan i New York, boka dina biljetter här!

Från 944 kr
The Magic Flute

The Magic Flute

Trollflöjten har kommit att bli en ny familjetradition i New York. Den här familje-anpassade engelska versionen spelar på Metropolitan. Boka dina biljetter här!

Från 784 kr
I Puritani

I Puritani

Vincenzo Bellinis fenomenala gåva för melodi och förståelse av den mänskliga rösten visar sig i hans sista verk I Puritani. Operan är ett sant mästerverk som nu spelar på Metropolitan. Boka dina biljetter här!

Från 944 kr
Carmen

Carmen

Carmen av den franska kompositören Bizet handlar om den charmerande flickan Carmen, som förför vakten Jose efter att hon har blivit arresterad för att ha orsakat oordning. Carmen spelas nu på Metropolitan i New York. Köp dina biljetter här!

Från 944 kr
Der Fliegende Hollander

Der Fliegende Hollander

Richard Wagners den flygande holländaren spelar på Metropolitan i New York. Boka dina biljetter online för att se denna klassiska föreställning!

Från 1144 kr
Eugene Onegin

Eugene Onegin

Tchaikovskys Eugene Onegin handlar om den förälskade Tatiana och högdragne Onegin. Operan spelas på Metropolitan i New York. Boka dina biljetter här!

Från 1384 kr
Der Rosenkavalier

Der Rosenkavalier

Richard Strauss komiska verk Der Rosenkavalier spelar på Metropolitan i New York. Boka dina biljetter här!

Från 1384 kr
Salome

Salome

Richard Strauss Salome är ett skandalöst Oscar Wild-inspirerat drama om prinsessan Salome och hennes obesvarade kärlek till Johannes Döparen. Salome har varit en succé sedan premiären och fortsätter att ta världen med storm.

Från 944 kr
Idomeneo

Idomeneo

Baserad på François Fénelons bok, Mozarts Idomeneo har ett genomgående tema av kärleksrivalitet. Med stort inflytande i skrivandet av librettot går Mozart bortom gränserna av italiensk opera seria.

Från 944 kr
Cyrano de Bergerac

Cyrano de Bergerac

Operan Cyrano de Bergerac av Franco Alfano är en oförglömlig kärlekshistoria som nu spelas på Metropolitan i New York. Boka dina biljetter här!

Från 1144 kr
Nabucco

Nabucco

I detta teatraliska drama går Nabucco, kungen av Babylon, i krig med israeliterna. Nabuccos huvudsakliga teman är kärlek, sonande, hämnd och förtvivlan. Boka dina biljetter här!

Från 1144 kr
Rigoletto

Rigoletto

Rigoletto är ett riktigt italienskt mästerverk. I den här uppsättningen tar Verdis tragedi plats i ett neon-täckt Las Vegas under 1960-talet. Boka dina biljetter här!

Från 944 kr
Manon Lescaut

Manon Lescaut

Kärlekshistorien Manon Lescaut kom att bekräfta Puccinis position som den överlägsna italienske operakompositöen av hans tid. Boka dina biljetter till Manon Lescaut här!

Från 1384 kr
Rusalka

Rusalka

Antonín Dvořák komponerade en av de mest kända Tjeckiska operorna: Rusalka. Operan har en historia av enorm framgång och spelas nu på Metropolitan i New York. Boka dina biljetter här!

Från 1144 kr

Svenska
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till varukorgen