Opera i andra städer

Här finner du information om och biljetter till opera- och balettföreställningar i Paris, Milano, Verona, Prag, Paris, Barcelona, Madrid och andra kulturstäder runt om i Europa. Boka dina operabiljetter här!

Opera i andra städer
 
Nationalteatern Prag

Nationalteatern Prag

Den fantastiskt vackra Nationalteatern i Prag erbjuder både balett och opera på sin repertoar och är väl värt ett besök. Här köper du biljetter till National Theatre i Prag!

Från 672 kr
Opera Bastille Paris

Opera Bastille Paris

Opéra de la Bastille, eller mer vanligt Opéra Bastille, har för det mesta operaföreställningar i sin repertoar. Operahuset invigdes 1989 och dess transparenta fasader gör det till ett välkänt landmärke för staden. Här kan du boka biljetter till operaföreställningar på Opéra Bastille, med eller utan middag.

Från 2643 kr
Opera Garnier Paris

Opera Garnier Paris

Opéra Garnier eller Palais Garnier, och även känd som det gamla operahuset i Paris, framför mestadels baletter. Operahuset invigdes 1875. Här kan du boka biljetter till opera- och balettföreställningar på Palais Garnier - med eller utan middag!

Från 1289 kr
Teatro alla Scala

Teatro alla Scala

Teatro alla Scala - La Scala i Milano är ett av världens vackraste och mest berömda operahus! Upplev en opera- eller balettföreställning på La Scala och ditt besök i Milano blir komplett! Boka dina biljetter här!

Från 1246 kr
Svenska
08-551 13 444 08-551 13 444 E-post E-post


Till kundvagnen